Vælg en side

adræt og hurtig som en kiwi

Hvorfor vælge GoKiwi?

Fordi vi har glade kunder!


Kunderne vælger os, fordi vi leverer professionelle hjemmesider, til en fornuftig pris. Vi omsætter hurtigt en ide til virkelighed, så kunderne hurtigt kommer online.

Begge dele hænger sammen med, at vi ikke har nogle mellemled, såsom projektledere. Hos os taler du med web-udvikleren, fotografen eller tekstforfatteren direkte, det er både billigere og hurtigere og giver præcis det resultat der er aftalt.

Vi er et lille webbureau, der tror mere på freelancere end medarbejdere, derfor bruger vi vores trofaste freelancere til projekterne. Det gør os meget agile og ressourcestærk.

Ærlighed og åbenhed er alfa omega for os, da vi meget gerne vil have at du kommer igen. Vi gør meget ud af rådgivning og gennemsigtighed i vores kommunikation med dig.

Samtidig går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og vi går gerne den ekstra mil, så din virksomhed kan vokse.

Kiwi'en bag det hele


Jasmin Sommer

Jasmin Sommer

Stifter af GoKiwi

Jeg stiftede GoKiwi i starten af 2014, fordi jeg ville gøre tingene bedre. Det siger de fleste, men de færreste overlever det 1 år uden at bukke under.

Der er knap 9000 virksomheder i vores branche og der kommer nye til hver eneste dag. GoKiwi har nu eksisteret i 2 år, på trods af den hårde konkurrence. Og på trods af, at vi engang i mellem tillader os at sige nej til en kunde, hvis vi ikke kan matche prisen eller løse en specifik opgave.

Ærlighed og åbenhed frem for alt og det er præcis det, vi gør bedre end de fleste, derfor er GoKiwi det uhøjtidelige webbureau.

Jeg har flere års erfaring som projektleder og software-supporter i softwarebranchen. Idag er jeg Multimediedesigner med speciale i webudvikling.

Jeg har altid haft en unik evne til, at forstå mine kunder og hurtigt at omsætte deres ideer til et færdigt produkt.

Kundeanmeldelser


Jeg havde ikke et klart billede af hvordan min hjemmeside skulle være, og hvad den skulle indeholde, kun i overordnet format. Gokiwi havde til gengæld en masse spændende og kreative ideer til hvordan det skulle strikkes sammen, og hvad der ville virke for mit firma, både hvad angår hjemmeside, men også omkring brug af sociale medier. Gennem dialog og professionel rådgivning fandt vi den røde tråd i hjemmesiden. Gokiwi er yderst kompetent og professionel og får min varmeste anbefaling.

Dorte Rønne Krogsgaard

Indehaver, AllinOffice

Levering til tiden og med super service . Jasmin læste mine tanker og visualiserede dem. Tak

Claus N. Knudsen

Indehaver, Endelave Ferie

Jasmin var rigtig god til at opfylde vores ønsker til vores hjemmeside. Hun kunne forstå hvad vores ønsker var og det er blevet til en rigtig flot hjemmeside, som vi med stor glæde viser vores kunder. Hun er hurtigt og effektivt. Hun har nu også lavet den på engelsk. Vi anbefaler gerne Gokiwi til andre. Fortsæt det gode arbejde Jasmin. Kærlig hilsen Jellemien Blaauw

Jellemien Blaauw

Indehaver, Gyvelborg Camping

Gokiwi har lavet vores nye hjemmeside, samtidig har vi en webmaster aftale, det betyder at vi ikke selv behøver at bekymre os om vores hjemmeside. Gokiwi sørger for at den er vedligeholdt og opdateret og holder os informeret omkring nyheder og muligheder. Servicen er god og altid med et smil. Vi giver vores bedste anbefalinger og anbefaler også trygt Gokiwi til vores egne kunder.

Søren Krogh

Daglig leder, SPS

Professionel og meget fleksibel. Vi havde en rigtig god og konstruktiv dialog gennem hele udviklingen af min hjemmeside.

Thomas Bjerregaard

Indehaver, BEJ Ejendomsadministration

Gokiwi har løst flere forskellige grafiske og tekst relaterede opgaver for TRP-Solutions. Kvaliteten og servicen har altid været i top og opgaverne bliver løst indenfor kort tid. Vi er meget tilfredse og har også anbefalet Gokiwi til nogle af vores egne kunder, som har fået lavet nye hjemmesider af Gokiwi.

Jacob N. Pedersen

Udvikler, TRP Solutions

Gokiwi har lavet min smukke hjemmeside med matchende visitkort samt brochure. De lyttede hele vejen igennem til mine ønsker og kom endda med rigtige gode idéer, som jeg ikke selv havde tænkt på. Gokiwi er professionelle og dygtige. Jeg anbefaler dem gerne.

Charlotte M. Pedersen

Indehaver, Charlotte Munch Pedersen

Kontakt os